Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 24. 19:00 - csubeszshuriken

A jövő kollektív epilepszia - Perturbator három apropóból is...

pertur.jpgSötétlila égbolt alatt, jeges felhőszakadás veri a lakókonténerek oldalát. Az élet kihűlt, perifériákon kell, hogy meghúzza magát. Tudják mit csinálsz otthon, ezért nem csinálhatsz semmit. Drótokkal húztak át, lehet te sem élsz, csak azt hiszed. A nyolcvanas években voltam gyerek, Carpenter és Cronenberg rajongó is, ők  kértek meg párszor, hogy képzeljem el azt egészet egy kicsit jobban. Meg persze a Szárnyas Fejvadász VHS kazettán, szóval nehéz elmenni az olyan csúcsragadozó szintetizátor hullámok mellett, amiket Perturbator kreál az elmúlt években. A francia zenész és producer ugyanis szintén tökéletes filmzenét ír a jövő népét megrázó nagy rohamokhoz. 

Koncertjeit pedig simán eltudnám képzelni VHS kazettán, a sztori ugyanis abszolút analóg. Perturbator sztorijának pedig most három apropója is van, amit gondoltam összehúzok ebben a cikkben, ha már a tavaly kiadott New Model lemez megtanított, hogy az érzelmi intelligencia a billentyűkön és más szerkezeteken átrezegve is nagyon magas, ha gépek mögött van egy súlyos mester. A mester ugyanis tavasszal Budapestre is eljön, március 7- én a hajón nyomja majd. Ehhez pedig levadásztam két frissen felkerült koncertvideót, ahol élő dob és nagyon súlyos atmoszféra van. Plusz emberünk korai anyagai két lemeznyi hosszúságban kerültek fel a bandcamp hasábjaira, ami nem egy rossz hír, ha rácsúsznál valami masszív electro / darkwave cuccra, igaz a dolog semmi jót nem ígér. A jövőn elhatalmasodik az epilepszia, a kisülések egyre sűrűbbek lesznek. Amit hiányoltál az új Szárnyas Fejvadászból, az itt van lejjebb. Én meg lehet felszívom magam, azt elolvasom még egyszer A Testőr című könyvet, William C. Dietz írását. Számomra az egyik legjobb cyberpunk irodalom, ha már megtekert ez a világ.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1314391234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása