Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 18. 17:00 - csubeszshuriken

Öt nap múlva Zeke - Kérdés, hogy jösztök-e

zeke_2018_2.jpg

Nem tudom, hogy a True Crime vagy a Dirty Sanchez a kedvenc albumom, csak az van meg, hogy a ZEKE még nem volt meg. Tizenhárom évvel ezelőtt már játszottak Pesten és vannak szerencsések, akiknek ez végett lesz összehasonlítási alapjuk, de én nem tartozom ezek közé. Viszont látatlanban is hiszek benne, hogy Zeke jól karistol majd a Robotban, hiszen igazi robbanó motor banda.

Az idén megjelent Hellbender lemez is ugyanaz a rock and roll paraszt tróger punkba lelakva, amit már a kilencvenes években is nyomtak. Meg is lennék rájuk sértődve, ha nem így lenne. Jól áll nekik Amerika, jól áll nekik ez a tíz belsőégésű lemezecske. Szóval öt nap múlva, november 23 - àn a Robotban ZEKE. Kérdés, hogy ti eljösztök-e?  

 

Címkék: koncertek zeke
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9214378415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása