Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 15. 18:00 - csubeszshuriken

Cybercrust - Genogeist

img_1015-750x563.jpgValamikor a múlt század elején Aldous Huxley meglátogatott egy gyárat, mely tehetős rokona tulajdonában volt és a hangyaként nyüzsgő tömegtermelésből ki tudta következtetni a jövőt. Papírra vetett disztópikus világa sok más íróban is tovább dolgozott, a jövőképek egytől egyig lehangoló víziók lettek. Az ő jövőjük az, ami ma van. Minket már bőven utolért. Technológiák és profit az ember felett, nem számít mennyi lesz a veszteség, amit az elhullottak nem tudnak, azt majd a robotok megtermelik a maradéknak. A Genogeist első öt száma tulajdonképpen a mi világunk nem zenéje. 

Túl sok okoskodásra itt nincsen szükség, nem sok információ van a zenekarról. Japán és finn kuriózum bandák vonalán nyomják, otthonuk a crust fellegvár kibaszott Portland és összesen négy lyukat tömtek be rajtam ezzel a szarral, de azt már találjátok ki ti, hogy melyik négy volt az. A gitárok végett a GISM is eszembe jutott, de végül is nem is ez lesz a lényeg, mert ez a negyed óra így is úgy is gyilkos. Nekem tetszik, hogy van olyan, hogy cybercrust, de akkor most valami olyasmi, amiben végül is minden benne van. Ezt pedig nem csak a felvett demo, de az alatta összevadászott élő felvétel is hozza. Komáltam az egészet!

 

Címkék: lemezek genogeist
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6514374697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása