Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 08. 16:00 - csubeszshuriken

Ma is egy szemét állat - Van új Deviated Instinct

426650_10150732437434529_459054321_n.jpgAmebix, Sacrilege, Deviated Instinct, Hellbastrad, Axegrinder, Bolt Thrower. A nyolcvanas évek közepétől szerveződő angol crust színtér abszolút centrum bandái. Ma már hatalmas kedvencek, amik a Bolt Thrower kivételével engem csak sokkal később találtak meg, mint az idők azokkal a legendás koncertekkel és lemezekkel. Így mikor a Deviated Instinct hat éve kihozta a Liberty Crawls... kislemezt én nem azon gondolkodtam, hogy az ősbandák történetébe kellenek-e ezek a visszatérések, hanem örültem, hogy ami akkoriban talált meg újra, ott még vannak friss megjelenések. 

Azon viszont már tényleg meglepődtem, hogy azt a kislemezt is követi most folytatás. Bár figyelem a bandát, látom, hogy aktívak és ebből  akár azonnal következhetne is, hogy várhatóak új felvételek, de sok régi zenekar van, akik jól megélnek a múltból, szóval az is lehet logikus, ha nem várunk a régiektől semmit. Márpedig a negyedik Deviated Instinct kislemez egy hét múlva kijön, két négyperces tétel már publikus és a zenekar oldalán a legyártott fizikai formátumokról is ott figyel a poszt. Ami nem csak azért tiszteletreméltó, mert még mindig eredeti felállásban nyomják, hanem mert a Husk amúgy kurva erős cuccnak ígérkezik. Az atom d - beat alapokra csúnya gitártémák lettek lerakva és a hangzás még ma is egy kegyetlenül szemét állat. Semmi lakodalmas crust, csak csont és velő. Ezt lehet tehát itt tesztelni, mindenkinek a saját gusztusa szerint...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr414360373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása