Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 06. 15:00 - csubeszshuriken

Gyilkos Tennessee Crust - Hét Hellthrasher Szám

hellthrasher_2.jpgHa egy banda a Hellbastard, Hellshock, Hellkrusher mintát követi a névválasztás terén és a His Hero is Gone egyik ex tagjával hozták össze, ott mese nincs, kajak mozdulni kell. Főleg, ha a fent említett legendás zenekarokat stílusukban is vastagon követi az új felállás.. A Hellthrasher hétszámos  bemutatkozó anyaga pedig az a fajta motyó amiről többet nem is lehet, de nem is nagyon kell tudni.

Borult crossover crust bizonygatja, hogy hurok egyre szorosabb. Mikor death metálba csúszkál át, totál brit íze van a dolognak. Mikor grind témákba pörög bele, kólától, puskától és sült krumplitól okádik Oregonban. Négyszer hallgattam meg egymásután és egyből csavargatni kezdett a küldetés tudat, hogy megosszam, még ha nem is egy friss cucc. A fekete macskának ezért kellett megszületnie. Hogy ilyen zenékkel fossa össze a kisszobát. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4714355947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása