Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 03. 17:00 - csubeszshuriken

Harmincéves grind maffia - Friss Cripple Bastards számok

cripple_bastards_20-750x500.jpgMegint a bizniszben az olasz grind maffia. Giulio the Bastrad és Alberto the Crippler harminc évvel ezelőtt álltak rá a grindcore pályára és vált bandájuk a színtér egyik nagy kedvencévé. Nem sokat jelent az eltelt idő, ha még ma is minden distro tele van az ő kiadványaikkal, miközben maga a zenekar is abszolút aktívnak mondható.

Sok jelentős zenekar kötött ki mostanában a Relapse kiadónál, akik szerintem tök jól állnak a régi nevek mögé és ha új forradalom már nem is mindig jön össze, a respekt azért totál megvan. Bár az új Cripple Bastards lemez úgy tűnik zeneileg is rendben lesz. Legalábbis az eddig kidobott három számból nekem ez jön le. A legfrissebb tegnap dobbantott, de alápakoltak két pár heteset is. November 9 - én lesz lemez. La Fine Cresce Da Dentro lesz a címe. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3514341955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása