Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. október 28. 17:00 - csubeszshuriken

A bogárember Justin Pearson új projektje - A Planet B lemezen közreműködik Kool Keith

img_3329.jpgKalifornia, bogáremberek, kétszázas pulzus, grindcore, The Locust. Vannak bandák, akiket könnyű szeretni, de ez nem az a csapat. Justin Pearson alapzenekarát alapból nem értem és nem értettem az összes kiadott lemezük meghallgatása után sem. Nem tudom, hogy amit ők játszanak, az hogyan jön ki valakikből így, de esküszöm fogok még ezen gondolkodni. Említett emberünk szerepvállalása Mike Patton mellett a Dead Cross soraiban már kicsit finomabb, de azért abból sem lesz fogkrémmel rögzített Bravo poszter a gyerekszobák falán. Az énekes, basszusgitárosnak azonban úgy tűnik, hogy eme viszonylag friss projekt mellett is volt némi ideje, amikor ment tovább az agya és gondolom valahogy így lett egy Planet B. Luke Henshaw producerrel kiegészülve egy újabb kísérlethez. 

Ahol valahogy egyből közreműködő lett Kool Keith legnagyobb mester is, sok más nagyszerű fazon mellett. Akik vagy szintén bogáremberek, vagy a Killing Joke és a Pigface soraiban püfölték, vagy valahol valami mást is csinálnak még. Az első videó azonban az államok első számú producerével, azaz Dr. Octagon közreműködésével készült el a Crustfund című Planet B számhoz. Ami egyébként a saját néven kihozott és november 23 - án megjelenő anyag nyitótétele is lesz. Itt a szöveg alatt pedig pontosan ezt a videót követhetitek le, illetve találjátok meg az album bandcamp felületét, ahol még egy publikus dal van és ahonnan az említett időpontban, némi plasztik pénzért letölthető egyben a cuccos. 

 

Címkék: lemezek planet b
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6414328745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása