Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 09. 16:00 - csubeszshuriken

Ha a death az egyetlen barátod - Előzetesek négy érkező albumról

a3627892011_10.jpgViharban a bicajjal, kézzel hideg chilis bab, oda kell baszni a napnak. Egy ideje amúgy sem érdekel semmi, csak a szörnyekre emlékeztető ágak és a kurva sűrű pókhálók. Páradús, sötét ösvényeken a csalán csípi a lábam és a death metál az egyetlen barátom. Nem kevés megjelenni készülő, elmenyúzó anyag van a műfajban, de én csak ezt a négyet várom., most ezeket ajánlom. Az ügyben legmegbízhatóbb kiadóktól. 

Ha egy finn bandáról van szó és a Dark Descent Records a kiadó, akkor abból már lehet sejteni, hogy elátkozott a dolog. A Strange Nebula pedig valóban inspiráló, neki is álltam jósolni csontokból, csak aztán meguntam, mert sehol nem találtam a játékszabályokat. A Dimensions lesz a Lantern harmadik nagylemeze. Kigyúrt démonok hadserege egy teátrális horrorfilmben. ahol végre nem szintetizátor, hanem black ihlette death szól a háttérben. 

Vannak olyan nyughatatlan tagok, akiknek egyre véresebb dolgokon jár az eszük és én mélyen együtt érzek velük. Lennart és Wim, vagyis az Amenra, az Oathbreaker és a Wiegedood tagjai összehoztak egy death bandát. A harmadik tag pedig a YOB basszusgitárosa Aaron, az új zenekar pedig Living Gate néven fut. Az első lemez kiadója pedig egyből a Relapse Records. Régi sulis, szívizomból nyomott, svéd és technikásabb dolog. Néhány nap múlva kint az egész Deathlust lemez. 

A 20 Buck Spin kiadó nagyjából hat naponta húzza ránk a vizes lepedőt egy újabb és újabb förtelemmel, halál metál aktualitásokban az elmúlt két évben verhetetlenek. Az Ulthar, a Voidceremony és a Skeleton mellett pedig itt jelenik meg az új Terminal Nation anyag is, mely a Holocene Extinction címet viseli. Szerintem az arkansasi srácok is a harminc éves Clandestine lemezt ünneplik, de nem csak Entombed hatásokkal ütik el az időt. Veszélyes grindcore, hardcore kőrfűrész keverék. 

Nem kell, hogy varázsolj, csak legyen aljas a hangzásod és forgasd ki a csontokat az oszló húsból. Három éve jött ki az első Necrot és attól lett egyből death metál világbajnok, hogy figyelmesen követte az ösvényt. Bolt Thrower, Undergang, Master és Grave. Reményeim szerint pár megveszekedett szívet a Mortal is kitép. Augusztusban jelenik meg a Tankcrimes gondozásában. A borítóval legalább olyan mélyen megérintettek, mint a pókhálók a bozótosban. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4615758424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása