Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 07. 14:00 - csubeszshuriken

Sunn O))) - Flight of the Behemoth / Remastered + 2 Bonus Tracks (Southern Lord, 2020)

sunn15_sunn_flight-of-the-behemoth.jpgMilyen elmék hozták létre ezt a zajt? Miféle emberekből ömlik kifelé ez a megnevezhetetlen moraj? A Sunn O))) baszki, szinte felfoghatatlan zenekar. Az újrakiadás miatt a Flight of the Behemoth ma reggel kétszer lement és annak ellenére, hogy sokszor percekig nem történik benne semmi, teljesen fel tud kavarni. Búgó, hasadó, lezúduló emlékek, zuhanás egy ősi álom sűrű ködjében. Ez volt a második album, ami 2002 januárjában jelent meg, de maguk a felvételek 1998 és 2000 között születtek. Az album utolsó számában itt van először ének és Merzbow is közreműködik két tételben, szóval már mozgalmasabb pillanatok is megfolynak az éterben. Összesen kétszer láttam őket élőben és a legjobban talán az tetszett, ahogy a koncertek felénél elkezdtek kifelé szállingózni az emberek, olyan súlyos volt a nyomás. Csak a Sunn O))) terhe és nincs semmi más. 

Most viszont itt van ez az újrakevert változat, amit a Southern Lord majdhogynem teljes hosszában a csatornáján tegnap megosztott. Kivéve azt a két bónusz számot, ami a bandcamp oldalról megvásárolható digitális verzióhoz lett hozzá csapva, ezzel növelve az újrakiadás értékét. Közel két órás lett a lemez, varázslatos elviselhetetlenséggel mutatkozik meg a végtelen.

 

Címkék: sunn o))) lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6915752650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása