Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 03. 20:00 - csubeszshuriken

Alaric és Grave Pleasures rajongóknak - Jön a Rope Sect új albuma

90750338_3258156111075259_4919570770515984384_o.jpgA CVLT Nation év végi listája méltatta három éve, akkor hallgattam meg párszor a Personae Ingratae lemezt. Épp az End of Mirrors album végett súlyos Alaric lázban égtem és mindenféle deathrock cuccra rámozdultam, ezek közül pedig a német Rope Sect is eléggé adta. Kurva érdekes zene, szerintem a szokásos skatulyák közül egyikbe se férnek bele, mert valamivel mindenhonnan kilógnak. Van ez a dark vonal és nyugodtan ide lehet írni, hogy T.S.O.L., Fields of the Nephilim meg ilyesmik, de a Black Sabbath és más korai doom bandák hatása is szakít. 

Plusz a Death in June rajongás is megvillan egy picit, néhol a komor folk vett a dalokra még sötétebb árnyékokat. Egyébként meg épp most jönnek ki új albummal, aminek a címe The Great Flood lesz és augusztus közepén jelenik meg. Az anyagon két számban Mat McNerney (Hexvessel, Grave Pleasures, Beastmilk) is vendégszerepel, ha még egy okkal több kell, hogy várva várt darab legyen. A Hiraeth pedig az első publikus tétel, ami az anyagot gondozó Iron Bonehead csatornáján egy videóba csomagolva már kint figyel. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5215738702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása