Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 19. 17:00 - csubeszshuriken

Egy majdnem új számmal a zsenik - Rudimentary Peni

a0344354922_10.jpgMár nagyon régen nem veszek cd lemezeket, de a Pop Adrian 37th Psychristiatric című Rudimentary Peni még fölugrott a polcra ötezerért. Ezzel pedig azt akarom mondani, hogy nálam abszolút etalon zenekar. Zeneileg és gondolkodásban, az albumokat körülvevő provokatív művészetben, ez a legendás brit trió szinte verhetetlen. A nyolcvanas évek legelejétől három nagy és hat kislemez, ötvözve az anarcho, a hardcore-punk és a goth elemeket, egy korántsem átlagos keverékben, korántsem átlagos szövegekkel. Az utolsó EP tizenkét évvel ezelőtt jelent meg, de most előkerült egy újabb felvétel. 

Ez a szám egyszer már szerepelt a The Haunted Head című Nick Blinko könyv minilemez mellékletén, de máshol eddig nem volt elérhető, viszont most kijön egy hetesen. Nem biztos, hogy ez a korábban beígért The Great War kislemez lesz, de lehet, hogy annak is az előszele. Mindenesetre maga a szám egy vers átírat, az eredeti szöveg pedig Wilfred Owen tollából származik. A fazon az első világháború alatt írta és röviddel azután a harcmezőn meg is halt. Ez érhető most el új borítóval és digitális formában is. Ha pedig még nem mentél eddig bele a Peni sztoriba, akkor nagyon is javaslom, mert ők tényleg azok a punkok, akikre piszkosul oda kell figyelni. Ebben a műfajban Nick az egyik legélesebb zseni. Botrányosan súlyosak a rajzai. Már csak azért is érdemes minden cuccukat megvenni. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4815707914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása