Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 10. 18:00 - csubeszshuriken

Auroch - Stolen Angelic Tongues EP (20 Buck Spin, 2020)

a2286753744_10.jpgZenét hallgatni és közben a megfelelő szavakra rálelni mindig lehet kihívás, de ezúttal nem fogok túl sokat keríteni. A 20 Buck Spin bandáit az elmúlt két évben nem verte senki. Legalábbis, ami a death metál színteret illeti, ugyanis az említésre méltó új előadók legjava a pittsburghi kiadónál kötött ki. A jelenségnek pedig talán sokunk köszönheti - most morbid kijelentés következik - hogy ismét szerelembe esett a halállal, mióta kiadványok tucatjain át ömlik ránk a sok lidérces hattyúdal.

Ez egy vegytisztán archaikus műfaj, aminek sajátos misztériuma van és az időn túli utazásért nem kér kevesebbet, mint a teljes elköteleződést lélekben. Szóval akármennyire szörnyű is, ezt sem lehet máshogy, csak szeretettel játszani. A kanadai Auroch a stílus színvonalát pedig szintén csak magasabbra emeli, ahogy a Gorguts, az Immolation, a Grave Miasma és a Demilich sűrű ösvényein vezet el Dél-Amerikáig és az egykor ott magasztos ősi hagyományokig. Eddig minden lemezük ebből a kultúrkörből merített inspirációk a sötét alászállásokhoz. Az új, csupán négy számos anyaguk április végén jelent meg és igazi bennfentes anyag. A zenekarnak ezzel együtt tehát három kis és nagylemeze van. A Stolen Angelic Tongues is egy gyönyörű darab.

 

Címkék: lemezek auroch
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9215678220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása