Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 30. 13:00 - csubeszshuriken

Mindforce - Swingin Swords, Choppin Lords EP (Triple B, 2020)

a1506429939_10.jpgVan most megint ez a meghívásos sztori, hogy rakd ki életed tíz legmeghatározóbb albumát mindenféle kommentár nélkül. Ez kurva jó! Viszont mi van akkor, ha én találtam egy olyan kislemezt, ahol laza hét percben össze van rakva a listám közel egyik fele és túl sok duma ehhez se kell. Egy nagyon fasza bemutatkozólemez után, most itt az újabb crossover reneszánsz a bostoni Mindforce közvetítésében. Két éve az Excalibur című anyaguk nagyon gyorsan és baszott keményen felzárkózott ahhoz a vonalhoz, amit manapság a Power Trip, a Take Offense vagy az Iron Reagan is képvisel, hogy tele kell baszni mindent a nyolcvanas évekkel, azt jó lesz az.

Elsősorban a gitártémák, amik briliánsak ezen a Swingin Swords, Choppin Lords című négyszámoson, minden legenda életre kelt. Az evolúció, ahogy thrash lett a heavy metálból és aztán azt kezdték el átvenni a punkok, ami eleve úgy keletkezett, hogy a hardcore végett akartak gyorsabbak lenni a rockerek. Két zseniális nyitótéma, néhány percnyi döngölés és kész. Itt megint minden rohadtul a helyén van. 

 

Címkék: lemezek mindforce
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4215650586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása