Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 29. 10:00 - csubeszshuriken

Closet Witch - Complete Discography (Moment of Collapse, 2020)

a0279686779_10.jpgHa engem kérdezel, én őszinte leszek és megmondom a frankót, hogy azért szar ez az oldal, mert kurva kevés az olyan grind, ahol egy sebzett állattá vált csajszi betalál és beleüvölti az arcodba az összes dühét, bánatát, beteg világban összezabált romlott tapasztalatát. Viszont most kijött az eddig megjelent összes Closet Witch cucc egy lemezen és ez remek lehetőség pótolni, a heti tartalmat kibaszott gyorsan feltupírozni.

Mondjuk az Iowa államban otthonos okos grindcore banda neve a héten egyszer már megpördült itt, ugyanis pont a napokban jött ki egy Neckbeard Deathcamp / Closet Witch / Racetraitor / Haggathorn közös split is, de az azon található négy új számot itt is megtaláljátok. Egy és negyed óra modern grindcore, kiábrándult és fojtogató emóciók meg matematika, mert néha a témákkal és ütemekkel eléggé bekavarnak. A kiadványt magát és a fizikai formátumot pedig a német Moment of Collapse Records jegyzi. A cucc innen viszont szabadon válaszható zenekari támogatás mellett, vagy akár ingyen is letölthető. Cloud Rat, Discordance Axis és Modern Life is War rajongóknak is kötelező. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4415647452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása