Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 28. 20:00 - csubeszshuriken

Bell Witch és Aerial Ruin - A közös lemez első publikus tétele

0019692126_10.jpgA Mirror Reaper lemez után én azt mondanám, hogy a Bell Witch már nem is igazán doom metál, hanem inkább valami nehezen körülírható spirituális minőség, ami időtlen szigetté varázsolja a zenehallgatás élményét. Nem csupán sötétség, hanem ébredés is, mert szembeállít azzal az ősmagánnyal, ami egy tátongó gödörben, vagy jó mélyre elásva, de a születése óta mindenkiben ott van. A hatalmas zene súlya alatt pedig úgy köthetsz ezzel a legbelső maggal barátságot, hogy nem tudatos, nem is tudod, csak valahogy elragadott  és mintha elmosta volna a félelmeket az As Above és a távolba nyújtózó, szintén katartikus So Below.

A duó következő albuma pedig egy koprodukciós anyag lesz, ahol az Areial Ruin néven alkotó Erik Moggridge gitárossal és énekessel írtak meg öt dalt közösen. A főleg folklórból merítő Areial Ruin és Bell Witch tehát valószínűleg szintet emel, elég érdekes lesz ez a komor tájképfestészet végig énekkel, de az első publikus tétel ehhez mérten azért elég ígéretes. A Heaven Torn Low II alig néhány órája elérhető, míg a Stygian Bought Volume I című egész lemez majd június végén jelenik meg. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5515646650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása