Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 27. 16:00 - csubeszshuriken

Rat Cage - Screams From The Cage (La Vida Es Un Mus Discos, 2020)

a3364337640_10.jpgEgy láncfűrész, vagy egy szöges buzogány, általában azt jelenti, hogy teljesen jó az irány. A minap olvastam a hálón egy vitát a Sex Pistols punkra gyakorolt hatásáról, de a beszélgetés nagy része butaság volt, az ugyanis egyértelmű, hogy a Motörhead minden idők első crust zenekara. Még ha Lemmy nem is akarta, hogy ő legyen egy rakás elcseszett UK82 gyerek atyja, de akkoriban minden szemét kis geci őket hallgatta. A durva pedig az, hogy még ma is ez van. Persze sokkal gyorsabban, meg okádék paraszt hangzással, de a bicskás punkban nincs más, csak ilyen vagy olyan Motörhead crust.

Az Rat Cage pedig ebből rántott fel újfent egy nagyon szép válogatást, ahol keveredik a köpködős, ugatós angol bakancsos, meg a kibaszott bitang svéd kalapálás. Két éve a Caged Like Rats kislemez is elég destruktív bemutatkozás volt, a Screams From The Cage pedig hozza a következő d-beat pofont. Jól is esett kicsit verni a fejemet a falba, most hogy ez a kibaszott patkánykísérlet így ránk telepedett, hogy verjem bele..

 

Címkék: lemezek rat cage
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1715644688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása