Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 24. 09:00 - csubeszshuriken

Új Racetraitor videó - Már elérhető a 4 way split is 

88099319_3124017590965320_6691496405069987840_o.jpgPárszor már leírtam, hogy számomra is meghatározó a Burn The Idol Of White Messiah album, plusz azt is, hogy mennyire jó fejek voltak, mikor a Racetraitor és a SECT együtt játszottak Pesten. Viszont, hogy ne csak a múltból álljon az élet, a Racetraitor sztorihoz azt is hozzá lehet tenni, hogy a 2042 című albummal való visszatérés is kurva jól sikerült, metál és hardcore csak ilyen kegyetlenül legyen összemosva, ahogy a politikai vélemények terén is mindig aktív chicagói ötös tolja.

Két elteltével pedig megint van friss anyag, méghozzá három szám egy közös kiadványon. A Neckbread Deathcamp / Closed Witch / Racetraitor / Haggathorn 4 way split azt hiszem valami közös buli eredménye, ami négy kiadó támogatásával két kislemezen jelenik meg. Mindemellett digitálisan természetesen már így is elérhető, szóval a teljes anyag itt van lejjebb. Az egyik számhoz a Racetraitor pedig videót is készített, ami üzenetében nem túl sok újdonságot jelent, viszont elég érdekes zeneileg. Szerintem egészen biztos, hogy lesz új lemez. Ha pedig az aktualitások miatt most előkerültek, akkor azt a tavalyi koncertet is beillesztem, amit a hate5six videócsatorna pár hete osztott meg. Egy régebbi mellett az is szintén lejjebb. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3215637240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása