Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 20. 19:00 - csubeszshuriken

Előkerült Bobakrome - Egy Dzsóker című videót hozott 

18156243_10155241016461182_6970118257407345029_o.jpgFunktasztikus műveit is ki szoktam ide rakni, de van ebben az országban egy másik faszi, aki ma már szintén totális kívülállóként nyomja, viszont az abszolút bennfenteseknek. A bolhás barlangi kromanyoni menyét formája ugyanis elég nyakatekert, szóval neked is ki kell kicsit tekeredni hozzá, hogy jól fogd a rímeket, amit rád rak ez a nyírségi gyerek. A Direkt Torz a világon az egyik legjobb magyar lemez, de nagy mindenhol ottlét után mesterünk pár éve eltünedezett, szóval nem lett az utóbbi öt évben új lemez.

Ami teljesen rendben van, mert az elköteleződés nem olyan, hogy te is adod, ha ő is mindig adja, hanem csak jó, hogy a jóságok után még mindig előkerül a hangja. A a pár napos új számban pedig úgy azt a furát tolja, amivel korább képes voltam minden reggel elindulni a melóba. Én nem ismerek senki mást, aki ilyen alapokkal tolja. Szóval Dzsóker és hozzá egy videóban nyomja a láthatatlan ember, alá meg beraktam azt egy éve újra megosztott cuccot, ahol a több, mint húsz éves is bebizonyítják, hogy van itt aki belelát az űrbe. Szóval te se legyél rest és engedd magad bele a zűrbe. 

 

Címkék: bobakrome lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr10015626656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása