Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 09. 16:00 - csubeszshuriken

Noise, goth és folk - Jön az új Wailin Storms

26219876_1799954976703144_4015533879335964522_n.jpgA hatvanas évek legelején Texas déli részén egy pap megerőszakolta és megölte a helyi szépségkirálynőt, Irene Garza tanárnőt. A fazont nem tartóztatták le, mert nem volt ellene bizonyíték, de az egyház azonnal áthelyezte egy eldugott telepre, ahol a bukott tisztelendő urakat rejtegette. Erről szól az a súlyos Wailin Storms szám, amivel két éve megismertem ezt a kurva jó kis zenekart. Akkor jöttek ki a Sick City című lemezzel, ami után mindenre rámentem, amit eddig kiadtak.

Viking Funeral, I Sold My Soul, Don't Forget the Sun és Hurricane Thrash Wave. Elképesztően jó számok, ötvözve a Samhain, a T.S.O.L. és a The Gun Club stílusát, ahol a noise és a folk is sötét szövedéket alkot. Az észak-karolinaiak is elég elborult mizantróp arcok. Májusban pedig jön az új lemez, melynek a címe Rattle lesz és a Gilead Media gondozza majd. The Tunnel, Bambara és Wailin Storms, most nagyon rajta vagyok ezen a vonalon. Az új szám is kurva jó...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9115601042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása