Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 31. 15:00 - csubeszshuriken

The Fight - Endless Noise (Triple B Records, 2020)

a1206100438_10.jpgA The Way It Is és főleg a Where The Wild Things Are nyomában. A két válogatásalbum, amin összesen huszonegy zenekar demonstrálta, hogy is néz ki a NYHC irányzat vagy mozgalom, úgy nagy vonalakban. Vagyis nézett ki még akkoriban, mert ennek az egésznek már úgy harmincöt éve, de a The Fight a hatásai révén pontosan oda tekint vissza, abba a kibaszott kemény, eltörölhetetlen múltba. Ami akkor működött New Yorkban az most is ugyanolyan inspiráló és halhatatlan, ez a helyi banda pedig viszi tovább a lángot. Nem túl kedves, bakancsos hardcore. 

A Triple B Records szinte kizárólag olyan bandákat támogat, akik miatt legszívesebben hátraszaltóznék a pingpongasztalról, ha nem fosnék annyira. Alig pár hete, hogy kint van a Big Takeover és a Saigan Terror lemez is, erre most csatt, kajak itt van ez is. Ahogy fentebb írtam, frankón harmincöt éves hatásokkal, mint Nausea, Life's Blood, Sheer Terror és Breakdown. A jó koszos, pedig attól még inkább koszosabb, hogy megpakolták ezzel a zajos a hangzással, amivel most elég sok banda kísérletezik és a végeredmény elég sokszor brutális. Ahogy ez a tizenhat perc is. Ha a One In The Mirror és a Promised Land című számokat mondjuk kilencvenben hallom, ma lehet a The Fight lenne az egyik kedvenc bandám. 

 

Címkék: lemezek the fight
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7415577150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása