Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 24. 12:00 - csubeszshuriken

Különös szerkezetek és powerviolence - Új Backslider szám

a0119723285_10.jpgA Tukker Booking, avagy Máté lelkes szervezőmunkájának köszönhetően sok kurva jó bulit láthattunk az elmúlt években Pesten, de az egyik ezek közül biztos a Wake és a Backslider közös koncertje volt. Némi technikai malőr után és körülbelül harminc nézővel mind a két banda szanaszét szedett, nem spóroltak az energiákkal. A kettő közül pedig a Backslider volt, amit jobban vártam, mert a Motherfucker című hatszámos lemez számomra abszolút etalon. Nagyjából minden rajta van azon az anyagon, amiért iszonyat tudok rajongani.

Sludge, grind és powerviolence kombi, jó kis combos, de koszos hangzással! Egyszerre érezhető  a Man is the Bastard és a Weedeater hatása, szóval némi porral és a különös szerkezetek zajával is meg van baszva az egész. A két éve kiadott Death Residue kislemez után most pedig egy split következik, amin a másik számot a kultikus GASP nyomja - régi Slap A Ham banda - ez meg itt lejebb a Backslider ötperces pusztítása. Az új számban egyébként Dylan Walker is vendégeskedik, míg a Full of Hell egy másik tagja épp most adott ki közös lemezt a Backslider dobossal. Az Eye Flys Tub of Lard című albuma is már három napja teljes egészében elérhető. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7015551562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása