Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 12. 06:00 - csubeszshuriken

Blood Incantation és Primitive Man tagokkal - Új Black Curse szám

bc_band-1024x685.jpgMár éltem mikor a csernobili atomkatasztrófa bekövetkezett és mikor pár nap titkolózás után kiderült sem kísérték olyan intézkedések, mint amik most vannak. Hétköznapok feszülnek egy egyre szigorúbb karanténfalnak, ami egyben azt is jelenti, hogy a Primitive Man és a Full of Hell sem fog Pesten játszani. Ebből meg gondolom automatikusan következik, hogy a tervezett Blood Incantation koncert időpontját Máté a bizonytalanságok miatt már be sem jelenti. A förtelmes denveri extrém színtér bandái tehát élőben lehet elkerülik, de egy másik felállás új számában mégiscsak elhervasztják az arcunkat. A Black Curse ugyanis Primitive Man, Spectral Voice, Blood Incantation és Khemmis tagokkal szabadítja el a végtelen poklokat. 

Abszolút aktuális a hangulat. Zeneileg ugyanis azokhoz az időkhöz nyúlnak vissza, ahol a kezdetleges és erőszakos metál formula archaikus víziója, hogy szárnyakon repül a halál felé. Törzsi black / death és mérgezett vér, egy elátkozott fajta utolsó harapása. Az Endless Wound című album kapcsán a tagok legalábbis ilyeneket mondanak, de a tegnap megszellőztetett új szám körül is pont ilyen nyomasztó az aura. Fura mikor a legjobb a legrosszabb, de akkor is ez az év egyik leginkább várt albuma, megint gyilkos a denveri underground. Ennyire elborult cuccok mostanában nem jöttek máshonnan. Április 24 egyébként a megjelenés dátuma és az anyagot a Sepulchral Voice Records gondozza. Ez pedig a Black Curse második publikus száma. Alább mind a kettőt beraktam. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9515516170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása