Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 06. 08:00 - csubeszshuriken

Hank Wood and the Hammerheads - Use Me 7" (2020)

hammerheadsusemeback.jpgEz a Stigmatism, Pinocchio, Chubby and the Gang, Hank Wood and the Hammerheads közös buli hatalmas lehetett. - Videó a cikkben lejjebb. - Őrült lakkcipők és totális táncparkettpunk, meg ezek a friss bandák, akik fogták a kazettát és visszatekerték a legelejéhez. Ez a stíl szinte még a hatvanas évek és tökéletesen megidézi azokat az időket, amikor volt ez a punkrobbanás előtti átmenet a rock and rollban. Hank Wood és a bandája is tök ezt nyomja, csak annyi fórral, hogy ők már a legőrültebb hardcore zenekaroktól is tanultak és kicsit sem fékezik az energiákat. 

Az eddig megjelent három nagylemez is ilyen, mintha a Stooges és az MC5 lehetett volna még őrültebb és persze sokkal gyorsabb. Most viszont egy négy számos hetessel jelentkezett a Toxic State Records emblematikus zenekara és a kép talán egy kicsit még árnyaltabb, mint amilyennek eddig hallottam. Lévén ez egy garázsbanda, természetesen olyan is marad a hangzása, de amikor az ének dallamosabb, az tényleg tisztára Anthony Kids. Aztán a Tomorrow című számnál bevillan a Murder City Devils és fejemben összeállt valami. Ugyanis tök olyan a Use Me, mintha a Sub Pop Records legjobb bandája dolgozott volna fel egy Red Hot Chili dalt. Ami akkor is jó, ha tudatos, jól összekutyultak két fasza világot és hangulatot. A kislemez alatt pedig megtalálod az említett koncertet, a Turn On The Tube csatorna feltöltötte az említett közös koncert mind a négy szettjét, a videó alatt megtalálsz minden további linket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6115506782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása