Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 05. 17:00 - csubeszshuriken

Altar of Gore - Obscure & Obscene Gods (NVNM, 2020)

a2171887798_10.jpgOrdenáré metál moslék félóra. A műfajon belül is az a fajta black / death sakálkutya, ami bárhol és bármikor megpengézi a gennyzsákodat, hogy a fröcsögő szennyen át lásd az átélt poklokat. Szeretem amikor egy lemez egyenesen velem és már a címében is megüzeni nekem, hogy nem akarja, hogy könnyebb legyen. A veszettséghez igazából nem is kell olyan sok minden. Elég az elátkozott régi recept és egyetlen teljesen elszállt fazon, aki ért úgy a zajhoz, hogy mindhárom hangszerrel kibányásszon annyi hideget és véreset, egy veremhez pont elég lehet, amibe az ilyen nem is zene félig megevett agyakat temet.

Bathory, Death Strike, Cannibal Corpse és Possessed. A világ és az ősidők azon fele, ahol a tradíció még a kegyetlennél is kegyetlenebb, avagy vegytisztán kompromisszummentes. Az Altar of Gore lemez az embertelen napokhoz tehát épp úgy tökéletes, mint mondjuk a Siege Column, Adzalaan, Serum Dreg, Pissgrave és hasonló okosságok. Ezen a néven ez egyébként az arc első lemeze, de természetesen számos más zenekarban is vereti, van neve a New Jersey metál underground berkeiben. Ahonnan viszont leginkább ismerős lesz, az viszont a Dethroned Emperor. Az Obscure & Obscene Gods egy minden eddiginél nyersebb cucc. Bárcsak minden lemezen így szólnának a dobok, esküszöm sokkal több lenne a fojtogatni való öröm. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4915505138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása