Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 28. 09:00 - csubeszshuriken

BIB - DELUX (Pop Wig Records, 2020)

a0900306064_10.jpgAbban, hogy sok a szar pont az a fasza, hogy ezzel szemben pár réteggel lejjebb, meg egyfolytában a jó zenekarok jönnek. Ahogy Moshpit című kislemezével két éve a BIB is sokunknak feltette Nebraska államot a térképre. Én legalábbis nem emlékszem, hogy lett volna ezelőtt kedvencem a világnak arról a részéről. Új generációk, friss színterek és ez a meglehetősen megveszekedett, zajos trend, ami a BIB végett a punkban, onnan is kurva hangos.

Az első három anyag és az eddig felkerült totálisan őrült koncertfelvételek után egy új BIB cucctól nem maximális intenzitást várni tehát teljesen lehetetlen. Ehhez képest viszont kaptunk is majdnem húsz percet, ami egy ilyen bandánál már majdnem a végtelen. A DELUX című album fegyvertényeit tekintve pedig az egyetlen, ami tényleg meglepett. A többi ugyanis az előzményekből már jól kikövetkeztethető. Van ez a baszott szigorú, rohadt kaotikus hangzás, ami hozza a fogós, vicsorgós hardcore-punk eszenciákat, amiből minden sallangot maradéktalanul kibasztak. Ez a nyolcvanas évek, csak valahogy még inkább lecsupaszítva és nagyon durván elátkozottba. Szóval, ha a Hoax és a GAG adja, ez is fogja. A miheztartás végett pedig beraktam az egyik koncertfelvételüket is alulra. 

Címkék: lemezek BIB
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7515490510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása