Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 24. 17:00 - csubeszshuriken

Megfeketedett screamo - Portrayal of Guilt / Slow Fire Pistol split

a0027175000_10.jpgNekem is van egy álmom, hogy a száz kislemez éjszakáját megcsinálom, ami nem állna másból, minthogy kurva jó kis heteseket pörgetek, az arra érdemes haveroknak. A Portrayal of Guilt S/T pedig minden bizonnyal szerepel majd a repertoárban, mert nagyon jól tettem, hogy nem rég megvettem. Annak a megjelenése óta pedig csak egyre jobb ez a banda, egyfolytában megújulnak a Let Pain Be Your Guide, majd a Suffering Is A Gift című anyagon is. Piszok érdekes keverék, ahogy ez a dühös screamo elmosódik a modern black metál hangzásban.

A Street Sect és Soft Kill split kiadványok után most ismét kijött egy hetes, ahol a b oldalon a Slow Fire Pistol egy száma szerepel, akik egy atlantai emo / screamo banda és pár éve együtt turnéztak a texasiakkal. Baszott jó kis számok ezek - a screamo kajak megfeketedett, megbetegedett - de azért én örülnék egy bejelentésnek is, miszerint jön az új Portrayal of Guilt LP. Én arra is egyből mozdulnék. Súlyos itt lejjebb ez az élő is, Depeche Mode pólóban az abszolút maximum. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3115489884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása