Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 20. 19:00 - csubeszshuriken

Élőben a Cave In - A Tid'The Reason Fest teljes koncertje

0017911618_0.jpgA Cave In szerintem mindig az a zenekar volt, ami elbűvölte és közben megosztotta a rajongót. Az Until Your Heart Stops lemez után a Jupiter és máris lehetetlen volt őket berakni valahova, ami kapaszkodónak ilyen skatulya. Soha nem volt metalcore, kicsit talán poszt-hardcore, de ahhoz is túl dallamos, vagy éppen súlyosabb, elvonatkoztatott anyag.  Még az Antenna album idején is, maximum az At The Drive In, akikkel egy lapon lehetett őket emlegetni, de csak mert mindkét bandához szabad vegyértékekkel lehetett közelíteni. Stephen Brodsky slágerei a legtöbbeknek tehát nem jöttek át és én is pont így adom ezt a bandát, hogy néha térdre megyek, máskor meg nem mindig értem, hogy tekereg, mit kéjeleg. Ez a tegnap feltöltött koncert viszont nagyon bejön, élőben a számok tök máshogy, sokkal egyértelműbben hatnak. 

Mondjuk új számot nem is játszottak, sőt a Perfect Pitch Black korongról is csak egyet, egyébként az annál korábbi idők csapkodtak. Mondjuk ez már nem a tavaly megjelent Final Transmission lemez turnéja, hanem egy klubfesztivál buli a kétnapos Tid' The Reason elnevezésű rendezvényen. A tavalyi évet leszámítva egész keveset koncerteztek az elmúlt évtizedben, szóval gondolom nekik is jól esett ez az arany setlist. Nyugodj békében Caleb Scofield

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7915483650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása