Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 19. 16:00 - csubeszshuriken

Tricky ismét Budapesten - Az új szám címe Lonely Dancer

2-format1001.jpgA bristoli underground macskaembere magába zárva átmentette azt a sűrűséget a huszonegyedik századba, amit ő és a Massive Attack is lélegeztek a kilencvenes években. Szerintem ennyire sikerült jól a False Idols, de az Adrian Thaws még annál is súlyosabb album volt. Az elmúlt négy évben két Tricky koncert is volt a hajón és mindkettő pont úgy alakult, ahogy gondoltam, hogy milyen lehet, mikor ez a különc faszi így durván belemegy. Folyamatosan két mikrofonnal bokszolt, szemkontaktusnak a közönséggel nyoma sem volt, régi számokat megfelelésből kurvára nem tolt, de engem abszolút lekötött, nekem ne is smúzoljon egy ilyen introvertált, árnyék fazon. 

Április 26-án pedig ismét visszatér, találkozás a szokásos helyszínen, vagyis abban a képzeletbeli ringben, ahol ő is csak önmagával harcol. Tegnap meg feldobott egy új számot, melynek címe Lonely Dancer és a 20,20 című kislemezen jelenik meg hamarosan. Anika énekel a nevezett dalban, mint azt már megszokhattuk, hiszen emberünk mostanában szinte mindig vendégénekesekkel dolgozik. 

 

Címkék: tricky keverés
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8815481914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása