Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 09. 19:00 - csubeszshuriken

Viviankrist videó - Justin K. Broadrick remix

viviankrist-photo-by-mark-swaffield.jpgHárom japán lány, akiket a fotók alapján egyszerűen nem lehetett komolyan venni, pedig a Gallhammer egy kurva jó kis black / death banda. A Celtic Frost és a Darkthrone halál direkt hódolata, olyan crust bandák hatásaival kilovagolva, mint az Amebix és az Iskra. Eddig három albumot adott ki a zenekar, melyben az a Vivian Slaughter a frontember, aki manapság Norvégiában él a férjével - Maniac ex-Mayhem, Skitliv, Wurdulak - és kísérletező noise projektjében nyúzza az elektronikát.

A bandcamp oldalán meg is lehet találni elég sok cuccát, de most épp a Ritual Productions frissítette csatornáját új videóval, ami Viviankrist egy számához csináltak, vagyis egészen pontosan annak JK FLESH remix változatához. Gondolom elég nagy megtiszteltetés lehet, ha Justin K. Broadrick is hozzányúl a zenédhez, ami természetesen elég fasza lett. Közben meg beugrott egy pár hónapja feltöltött élő szett, amit szintén beraktam a klip alá. Komoly súllyal pakol a csaj. Masszív vizuális behatás. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1115466800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása