Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 07. 18:00 - csubeszshuriken

Ty Segall és a Lightning Bolt dobosa - Furmányos Wasted Shirt videó

all-is-lost.jpgVan az úgy, hogy megteker, mert fifikás, mikor olyan lesz a rock and roll, mint egy rúdtáncos betegbogár. Megszokhattuk már a Lightning Bolt albumoknál, hogy a kliséket kifordítják, mint kancsal gyerek a téli sapkát és bármiből lesz olyan zajorkán, ami kapar, mikor behatol, kis cafatokat az agyadból. Az efféle akciók mozgatórugója pedig mindig is Brian Chippendale dobos volt, ahogy az a kísérleti zenéknél ugyebár lenni szokott, ezúttal viszont változott a felállás.

A Lightning Bolt dobos és Ty Segall hozott össze ugyanis új bandát, ahol szintén az ütőshangszer és az elmebeteg basszusgitár kombinál, ezzel a zaklatottan zümmögő hangzással, idegszálakon is pengető garázsrockkal. A Wasted Shirt album február végén jön, de már kint van a promóció, az All is Lost című számhoz készült animáció. Az album címe Fungus II és a Famous Class Records gondozza majd. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9515464140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása