Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 06. 18:30 - csubeszshuriken

Jön az új Ona Snop - Tom Araya atyánk is közreműködik

64837644_827961067576403_7885840270791540736_o.jpgEgy öreg kaliforniai rockernek is vannak még àlmai, mondjuk, hogy a polcán legyen az új Ona Snop kazi. Amin a Geezer cìmű cucc és a Failure split utàn abszolút nem csodàlkozom, atom durvàn küldi ez az angol banda. Szóval én és a zenekar màsik nagy rajongója, azaz Tom Araya is kéztördelve vàrjuk azt az új, most januárban felvett tizenkét számos anyagot, amiről a banda a napokban posztolt. Araya pedig nemcsak, mint hallgató került képbe, mert közreműködőként az egyik friss számba is beleugat valami geci klasszikusat, miközben együtt tépi a srácokkal a húrokat.

A zenekarnak viszont màr a legenda legendás részvétele előtt is felvitte a fémisten a dolgàt, mert ott a nevük az idei Obscene Extreme listàn, ahol dicsőségek metál ikonok közé ékelődve nyomhatják majd a powerviolence nikelodeon változatát. Valószínű, hogy megnyerik majd ezt a csatàt is, élőben tudnak ugyanis csak igazán hasítani. Az új lemez megjelenéséig pedig szóljon ez a "feat" a banda legöregebb és legnagyobb rajongójával. Azaz Araya miatyánkkal…

Címkék: keverés ona snop
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6115462356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása