Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 22. 18:00 - csubeszshuriken

Quorthon & The Stooges - Zsír új Raspberry Bulbs számok

0017969623_10.jpgVan egy kis játék a címben, mert ezt a zenét én is olyasminek érzem, mint ahogy azt egyik szám alatti hozzászólásban már előttem, egy elmés ismeretlen belőtte. Az a trükk, hogy legyen kő egyszerű, de mégis úgy hasson, mintha minden ki lenne benne fordítva, pedig csak kurvára le van horzsolva. Én röviden úgy jellemezném, hogy kazettapunk, valami olyasmi szeánsz után, ahol gyorsan égő ragasztóval a tenyerükön, sötét folyókon mágiáznak elhanyagolt gyerekek.

A legendás Rorschach és a Bone Awl egy-egy embere, három albummal ezelőtt megengedte magának, hogy belemenjen ebbe a mániákus rohanásba, mely az őspunk és a csörömpölős black metál határán van. Februárban pedig a Relapse gondozásában pedig megjelenik majd a negyedik lemez, erről van lejjebb két penge téma. A Raspberry Bulbs kicsit szerintem is olyan, mintha egy Bathory demo találkozna, az Iggy Pop & The Stooges slágerekkel. Csak degeneráltba rátekerve. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2515421758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása