Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 17. 16:00 - csubeszshuriken

Pig City - Terminal Decline (To Live A Lie, 2019)

a0481369841_10.jpgHa engem kérdezel, én őszinte leszek és megmondom frankót, hogy ez az oldal azért is retek pöpec, mert akad itt mindig crustviolence, ami egyből vesére megy és az agyadat is megeszi. Nyilván azért üvölt így ez a faszi, mert a kieresztett düh hatalom a romok felett, kicsit odébb rugdossa a kilátástalanság érzéseit. Ha ugyanez a hatalom neked is kell, akkor a Pig City a barátod, mert a Terminal Decline című cucc az erejével egyből lekötelez, gecire kurva mély szakadék. Káosz és crust Arizonából, meg az original amerikai powerviolence, de olyan baszott nagy hangzásban összehegesztve, hogy ennél már aligha lehetne keservesebb. A tükörben a képmásod is magadra hagy, a nyitótétel akkora para. 

Ez még csak a második anyag, de szokott ez lenni, hogy első lendületből egyből az okádék állatba, én ezért is adom a fiatal bandákat. His Hero is Gone és Disrupt csapás, de a Weekend Nachos irgalmatlan súlyával - ahogy náluk is mindig - itt is számolnod kell két hosszabb számmal, mert ezt jobban ki kellett bontani és elmenni vele a falig. Végül is a zajról szól ez az egész. Körülvesz és szép lassan felemészt. 

Olvasom most megint a Lemmy önéletrajzot és elgondolkodtatott, hogy ha írnék hasonlót, nálam milyen szöveg szerepelne a jelentőségteljes első lapon. Nos ami beugrott, szerintem ide is abszolút illik, avagy "Mit mondott Jörgen Mörgen dán váltóőr, amikor mind a két lábát levágta a vonat? Hát a faszom nem kéne?!" Na ez is ilyesmi.

Címkék: lemezek pig city
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr215401778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása