Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 17. 13:00 - csubeszshuriken

Élet az Unsane és a Cop Shoot Cop után - Videóba csomagolt Human Impact albumelőzetes

screen_shot_2019-12-05_at_10_27_49_am.pngAz Unsane interjúm volt az egyik legemlékezetesebb, mert Chris Spencer közvetlensége gyorsan átlépett a sztenderdeken és beszélgetésbe kezdtünk a kérdések, szokásos válaszok helyett. Tetszett, ahogy arról beszélt, hogy az Unsane milyen motivációk mentén talált rá a saját hangjára. Akkor még nem tudtam, hogy amiről beszélünk, már inkább elhagyni kívánt komfortzóna, de később megtörtént a bejelentés, hogy nincs többé Unsane. Mikor beszélgettünk, nagyjából fél éves volt az UXO lemez és a legendás noise trió feloszlását követően azt gondoltam, az a felállás kezd majd egy következő fejezetbe. A történet azonban máshogy alakult, ugyanis valamennyi csend után elkezdődött a szivárgás, hogy Chris a Cop Shoot Cop egykori tagjaival alakít új bandát. A Human Impact ma már valóság, második albumelőzetesüket pedig videóba csomagolták a márciusi nagy megjelenés előtt.

human-impact.jpg

Ami azért nem kis öröm, mert annál sokkal nagyobb, jómagam ugyanis univerzális Cop Shoot Cop rajongó vagyok, aki a White Noise lemezt minden idők egyik legszívbemarkolóbb alkotásának gondolja. A lemez egyedi hangszerelése és hangása pedig vastagon köszönhető Jim Coleman elektronikusnak és Phil Puelo dobosnak, ők mindketten Cop Shoot Cop tagok voltak. Most meg a Human Impact soraiban hoznak hasonló ízeket, kiegészítve az Unsane frontember jellegzetes végidő szólamaival. Szóval elég nagy a várakozás, főleg, hogy a Swans és Xiu Xiu lemezeken is megforduló Chris Pravdica játszik basszusgitáron. Human Impact címmel tehát eklektikus noise lemez várható, erről mutattak meg ma és már pár hete is egy-egy számot, előbbit egy videóba csomagolva, amit reggel kézbesített az Ipecac posta. Így kurva jól esett a kávé. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1815413792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása