Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 13. 16:00 - csubeszshuriken

Csajbanda egy agyfasszal - A Lié legfrissebb videója

81721235_1466675726819125_4512523521439563776_o.jpgNagyon sok minden történt a kilencvenes években, de ez az évtized volt azon csajbandák felvirágzásának ideje is, akik kurvára dobták a cuki kislány szerepet és ettől nekem valahogy még cukibbak lettek. Csőre töltött kis pisztolyok. Lepukkant garázspunk, plusz elég dilis polgár puki. Babes In Toyland, Bikini Kill. Akiket bolondos és szürreális videóik végett sem nehéz a fejemben összehozni ezzel a kanadai trióval, akik Lié néven futnak. 

Hét éves a zenekar, ezzel a három tökös csajjal, meg két fasza kis lemezzel, kattogó és hideg poszt-punk meneteléssekkel. Ebbe horzsol még bele a legendás Flipper hatása, amit ráhúztak a kezdetleges techno ütemekre. Szóval mondhatom, hogy anti minden és egyben nagyon szimpatikus, ahogy minden videójuk is csavaros. A legújabb is elég dilinyós, ez már az új albumhoz tartozik, vagyis a You Want It Real előfutára lett. Ha ilyen lesz az egész lemez, az biztos készre tesz, én gecire bírom ezt a noise / goth tempót. Avagy az efféle ritmusszekciót és a zenére felcsatolható vizuális agyfaszokat. Februárban jön a lemez. A Mint Records adja ki és Texasban vették fel. 

 

Címkék: keverés lié
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7915407576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása