Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 08. 16:00 - csubeszshuriken

Elátkozott, himnikus és floridai - Tizenegy perces Worm tétel

Egy ilyen logó mindig sokatmondó, gondoltam megosztok ma valami igazán vészjóslót, ehhez pedig a Worm szolgáltatott is apropót. A flamingórózsaszín dél-floridai pálmafasorok között egy új faj inváziója ütötte fel a fejét, a csatornákban csordogáló aligátorszaros iszaptengerből. Hagyományos egyszemélyes black metál projektnek indult Fantomslaughter súlyos elszállása, amiből két hiteltérdemlő anyag is született, melyeknek Nights in Hell illetve Evocation of the Black Marsh lett a címe és utóbbinál a történet zeneileg is terebélyesedni kezdett.

Szóval a Gloomlord lemez már egy sokkal komplexebb metál anyag lesz, amit a lejjebb megtalálható Abysmal Dimensions is alátámaszt, egyszerre éreztem ebben a tizenegy percben a Dissection, az Autopsy, a Celtic Frost és a Coffins hatását is. Ez pedig sosem rossz ómen egy érkező lemez esetében. Elátkozott, himnikus mélyrepülés következik a halottmaradék lápvidék legbelsejéből. 

 

Címkék: worm keverés
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8215399104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása