Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. december 04. 19:00 - csubeszshuriken

A vaginából kiköszönő fénylények észlelése - Új Oh Sees videó

maxresdefault_1_4.jpgAz életemet apróságok is meg tudják változtatni. Korábban sosem szerettem nagy kád vízben fürdeni, de mióta az unokaöcsém a kisautóit a szélén felejtette, én is beleszoktam merülni az üldözésekbe és így végre van értelme ott tölteni az időm. Főleg amikor Oh Sees szól a háttérből és a szemem előtt nyílnak meg azok a dimenziók, amikbe hogyha a kocsikkal belemegyek, teljesen elröppen a képzelet. Száguldani miközben varázszene szól, sokkal inkább lelazító, mint szívni a kibaszott füvet. Az új Osees nóta is pont jó, látom a videóját a telefonon, ha kitámasztom a szennyestartó tetején, ezért is jó, ha tele van még az aranyér kenőcs. 

Jó ez most ilyen viccelős, de pont a múltkor kaptam el a srácoktól megint egy koncertet és már csak a kisujjukkal is köröket rávernek az ócska dumámra. A bolondos partik alaphangja azonban mégiscsak mesterjáték, ahogy ezek a zenéhez hozzáállnak. Bármelyik név alatt - Oh Sees, Thee Oh Sees, OCS - egy nagyon másik világ van, ahol zseniális elszállásokban keverednek a legkülönbözőbb stílusok. Ebben a kavalkádban viszont mindig meghatározó a kraut rock és az elektronika földöntúli használata. Meg a banda legújabb teremtésmítosza ebben a húsz perces videóban, ami az Infinite Columns című számhoz készült. Ami a The 12'' Synth egyik szerzeménye. A vaginából kiköszönő fénylények észlelése. Alá az említett koncertet is beraktam. Tyler the Creator aka Igor ott tombol az első sorban. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5715338538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása