Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 20. 19:00 - csubeszshuriken

A sokktól nehéz volt kijönni a sarokból - PowerXChuck / Ghettö split

maxresdefault_1_3.jpgA PowerXChuck és a Ghettö zenekaroknak is van hazai vonatkozása, mégpedig az, hogy páran itthon őket is kurvára szeretjük. Az ausztráloktól meg amúgy is viszketek, mert mióta játszottak itt a Dürerben, mindent meg akarok venni, amin rajta van a nevük. Húsz percet sem játszottak, mégis az év koncertje volt. A jóféle sokktól nehéz volt kijönni a sarokból, hogy úgy mondjam. Ez tényleg fekete öves powerviolence, de a francia Ghettö is ugyanúgy adja, őket is láttuk már itthon élőben, egy másik alkalommal. Most ezek dobtak össze, egy újabb nyolcperces cuccot, ami szintén tízpontos lábsöprés. 

De a dolog nem csak ezért érdekes, hanem mert tényleg van hazai vonatkozás, ugyanis a Drinkin' Beer In Bandana Records is nyakig benne van a PowerXChuck kiadványokban, úgyhogy ebből is vehetsz majd a nődnek évfordulóra, vagy a másikból karácsonyra. A PowerXChuck / Sordo, azaz a másik közös split valódi bakelitjei ugyanis már úton vannak Budapestre. Mikor ideérnek, veszélyes lesz! Hallgassátok szeretettel és öltözzetek ősembernek! Azután meg bukfencverseny! De ne feledjétek, hogy az igazi férfi csak ott bukfencezik, ahol senki se látja. Told szét a bútort, mert bevered a lábad! Tudom, hogy te is csak kis pénzből és nagyon szűken vagy...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3515316908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása