Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 01. 17:00 - csubeszshuriken

The Alchemist & Evidence - Új Step Brothers videó 

stepbrothers_3.jpgAz ezredforduló környékén tényleg volt pár gyenge év, amikor úgy tűnt, hogy szarban van a rap zene. Vagyis legalábbis a műfajnak az a fele, ami a tévébe már nem fér bele, mert annál sokkal jobb műsora. Korábban Alchemist is belenézett pár populárisabb dologba, de aztán a kés hegyén fordult meg a produceri munka és az elmúlt tíz évet már ő uralta, ha az alapokat tekintjük. A Gangrene projekt szerintem például az egyik legvadabb dolog, amit az elmúlt pár év hozott, de Oh No mellett Prodigy, Budgie, Domo Genesis és Action Bronson is meg lett pakolva, egy-egy lemeznyi fukszos alappal. Szóval egymást érik az alkimista sztorik, közben meg már annak is öt éve, hogy kijött egy Step Brothers lemez is, amit a Dilated Peoples egykori tagjával jegyeztek közösen. 

Az a tag pedig nem más, mint Evidence, aki maga is producer és az elmúlt tíz évben szintén kihozott két olyan szólólemezt, ami simán megmenti a rap zenébe vetet hitet. A Cats & Dogs szerintem hatalmas klasszikus, plusz az ő cuccaihoz is olyan videók készülnek, amik totál érzik ezt az egészet. A Lord Steppington album idején a Step Brothers projektnek is összehoztak két ilyet, mert Jason Goldwatch rendező azért nagyon ott van. Az új Burnt Tree videót viszont már nem ő adta, de ettől függetlenül ez is faszán felültet a hangulatra. Remélem, hogy ez a cucc is előfutár és a kislemez után majd gurul egy új nagy is lassan. Az Alkimista és a Bizonyíték ugyanis nagyon faszán összerakta....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1115278268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása