Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 21. 17:00 - csubeszshuriken

Prosztó powerviolence parádé - xDELOREANx / xDUHx split

a0403530886_10.jpgKurva sok banda van, aki túl komolyra veszi a figurát, de pont ettől lesz szerethetőbb az a mezőny, ahol meg sem ilyesmi. Ebből a szempontból az olasz xDELOREANx is totális tuti, mert igazmondás helyett, csak simán flúgos futam. A hangzás tekintetében az új cucc meg megint teljesen olyan, mintha tényleg a Doki verdája lopta volna át őket a nyolcvanas évekből, mert kétezer százalékos a klasszikus amerikai hardcore respektje. Régi sulis időutazás. A Siege cover majd mindent megmagyaráz!

A powerviolence legyen prosztó, vagy legyen nagyon finom. A szintén olasz xDUHx is egy abszolút ikon, annak a pár tucat arcnak, akik ott vannak a bulijaikon. Elég szórakoztató lehet élőben, mikor előállnak a trükkökkel és funky lesz az egészből, ami az előbb még keményen erőre tört. Valahol dallamosabb az ének, adja az olasz szöveg, plusz van hogy egész metálos, nagyon változatos hét perc. Ordenáré szétkiabált és szétcsapkodott végekkel, totál tuskó dobokkal. Szóval így néz ki ez a split lemez, ami fizikai formátumban is nagyon szép. A Drinkin' Beer In Bandana Records dobozában lehet találtok még, mert Béla is részben kiadója volt az anyagnak. Mindkét banda jöhetne valamikor Pestre játszani. Biztos lenne egy-két bari, aki segítene összehozni...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2515245730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása