Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 05. 19:00 - csubeszshuriken

Mint az utolsó Blood for Blood - Olyasmi az új Ramallah

a0052673191_10.jpgAz alap, hogy Blood for Blood, de ettől még nem jön be egyből a Ramallah. A Wasted Youth Brew után egy kicsivel jött valami nagyon más, ahol szintén White Thrash Rob viszi a frontember szerepet, de rajtam már sokat nem dobott ez az új projekt. Az ezredforduló környékén, egy nagyon tipikusan olyan cucc, amit akkor vagy száz banda játszott kottára ugyanúgy. A But A Whimper talán csak azért volt erős közepes, mert a legelején a Ramallah pár harcedzettebb zenésszel próbálta elkapni a korszellemet. A 2005-ös Kill A Celebrity a hangzás szempontjából sokkal egyedibb volt - billentyűk és új vonalas metalcore -  de nálam az is pengeélen táncolt és máig nem tudom eldönteni, hogy érdekesnek tartom vagy sem. Mindenesetre a napokban megjelent friss Ramallah lemez egy új esély is lehet, hogy eldöntsem, hogy is állok ehhez a bandához. 

Totál kettős, mint a Serenity című utolsó Blood for Blood lemez, ami szintén megosztott mikor azt éreztem, hogy kicsit már hígabb lett, de közben velük énekelni is kurva jól esett. Az a hangzás és dallamvilág, meg persze Rob hangja és énekstílusa, szóval a Blood for Blood egy része persze simán átszivárgott a fent említett Ramallah cuccokra is. Amit most, így tizennégy évvel később - sallangok nélkül - csak még inkább kihallani, mert ez a két új nóta is abszolút az a fajta street punk, mint amit a Serenity érában már a Blood for Blood is tolt. The Last Gasp of Street Rock N' Roll az aktuális album címe és elvileg már túl is vagyunk a hivatalos megjelenésen. Egyenlőre viszont csak ez a két szám elérhető online...

 

 

Címkék: keverés ramallah
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1215200692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása