Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. augusztus 07. 15:00 - csubeszshuriken

Erre kéne a Pesti Sràcokat felgyújtani - Jön az új Cliterati 

a0827896795_10.jpgHa a gyűlöletkeltés legális, akkor lehetne az szerintem sok minden màs is. Mondjuk az a fajta önvédelem, ami radikális lépéseket kénytelen megtenni, hogy a szemetest végre ki lehessen üríteni, mert màr hosszú évek óta rohadt büdös van ebben a nagy közös háztartásban. Ahol a hulladékot valamiért nem szokásunk felgyújtani, épp ezért továbbra is nagy kérdés, hogy mi a fasznak tartogatni? A punk zenét meg amúgy is csak érzelmi alapon érdemes megközelíteni. Így jön tehát össze a Pesti Sràcok és az új Cliterati, mert előbbiek szerkesztőségét simán fel kellene gyújtani, az amcsi négyes pedig a pont az első nagylemezével készül éppen megcsinálni a tűzet. 

Az első kislemez óta követem ezt a penge és egyben elég aranyosnak tűnő bandát és nyilván lejön, hogy ahogy én se, ők sem azok a gyújtogatós fajták. Viszont ez még korántsem jelenti azt, hogy soha nem is gondolunk rá. A lényeg pedig pontosan ebben áll, mert az érzelmi síkon való azonosulás lesz az, ami ennek az egyedi crust és queer keveréknek erőt ad. Mert tök mindegy, hogy Orbán vagy Trump, ha mindenhol ugyanaz van, hogy a romlott és agresszív kisebb százalék, igazából le tudja uralni a társadalom nagyobb, de tökéletesen passzív tömegeit. Ami leginkább most azért dühít, mert az én adóm is benne van abban, amiből az állam az olyan szarházi brigádok tevékenységét támogatja, mint ezek a Pesti Sràcok és a hasonló szarkupacok.

Ezért várom, hogy bármilyen eszközzel, de vége legyen. Meg, hogy az új Cliterati megjelenjen és inspiráljon, hogy ne csak mindig a pofánk járjon, mert azt màr nagyon unom. Ezt a két új nótát viszont egyáltalán nem. Bitang módon büntet a d-beat, a neurotikus gitárokkal együtt és az is nagy adja, hogy csaj benne az énekes.. De ne ettől legyen olyan érdekes, inkább üssön szöget a fejekbe, mert lehet, hogy gyújtogatásra konkrétan nem bújt fel, de nagyon le se beszél, hogy ellenlépésként valamit megtegyél, amit megtudsz, hogy ne terjedjen tovább a méreg. Azt, hogy képzelitek, hogy a mi pénzünkből buziztok ti férgek?! Ugly Truths, Beautiful Lies, ami lehetne akár egy halál király filmzene, csak kéne hozzá pár nagyon súlyos jelenet..

Címkék: lemezek cliterati
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5414998960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása