Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. július 25. 18:00 - csubeszshuriken

Friss nótában fattyú gyermek - Jön az új Monolord lemez

a3198174681_16.jpgKorántsem gyenge doom banda, nagyon hamar sztenderdre raknak. Ahol amúgy gondolkodni is kell egy kicsit, hogy akkor ilyenkor mi a fasz van!? Mert lemezen is kurva jól szólnak, de amit élőben művelnek, az gyakorlatilag sem nem Sabbath, se nem svéd, hanem simán csak embertelen. Attilával és a Szikszaival három éve két kézzel fogtuk a fejünket, amíg szép lassan az őrületbe nem kergettek, azt majdnem kiszedtük alóluk a színpadot, annyira rohadtul durva volt.

Úgyhogy ebben az új és egyben negyedik Monolord lemezben is az lesz majd a legjobb, ha lesz hozzá turné, azt jönnek megint felkavarni a szíveket, amit fátyol hangon az őstémák súlyával kikapkodnak, azt jól megroppantanak. Nyilván a No Comfort című lemez számaival is, amit már a Relapse támogatásával küldenek bele az arcba, egészen pontosan szeptember 20 - án. Ez meg itt egy kilenc perces előzetes és a cím alapján bárkiről szólhatna, akit közelebbről ismerek. Vágom az egészet baszki, mert én is totál ugyanez... 

Címkék: keverés monolord
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3814980376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása