Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. június 04. 19:00 - csubeszshuriken

Texas powerviolence - Shitstormtrooper Ep

0015345583_10.jpgFöld hívja Houstont, Houston jelentkezz! Csuklyából húzott rá a texasi powerviolence! Nem akarok ilyen geci-faszom gender lenni, de hogy az isten a nőket se főzni teremtette, azt az aktuális hardcore-punk színtér már sokszor megmutatta. Kurva sok a csaj frontos banda, mint például ez is, a Shitstormtrooper új cucca egyébként szintén egy klasszis.

Combos kis cucc, alapból eszementen feszes crossover. Elég érdekessé teszi a hangzást, hogy gyorsan ütközik ki benne az S.O.D. hatása, a nyolcvanas évek súlyos állatkodása,  amitől a csaj is úgy pörgeti a szövegeket pont, mint anno Billy Milano. A játékstíluson közben meg azt is jól hallani, hogy a tagok latinok és hozzák a tipikus dél-amerikai punkot. Sőt, a The Beatles feldolgozás is jól húz, de elnyomnak egy Cripple Bastards kötelezőt is. A dobos meg szerintem úgy van vele, hogy vagy ő vagy én, de abba ahogy üti, valaki most már halljon bele. Miközben Fancy néni minden dühe szépen sűrűsödik a mikrofonba. A harmadik ep egy szövegbomba, amihez Texas powerviolence a kotta. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1914878762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása