Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 18. 18:00 - csubeszshuriken

Váratlan harapás - Három friss powerviolence

allatka.jpgMegvan az az edzésgyakorlat, ahol a feladat lényege, hogy rövidebb távon, de kurva magasra felmenjen a pulzus. Mert ennek szól most ez a random fekete macska inzultus. Gondoltam, ha már szennyesben a zokni és lassan beáll a kóma, előtte legyen még itt egy kis esti torna, egy geci gyors negyedóra. Avagy három friss powerviolence cuccos csomagban, mint egy váratlan és fájdalmas harapás, hogy ne húzzuk egymás idejét, de azért ma is meglegyen baszva mindenki rendesen, ha már ezek így odabasztak ordenáré. 

A helyszín Massachusetts, a hozzáállás szigorúbb, mint vonalzóval tíz körmös. A Water Torture, ami ilyen zajos, középtempókba meg úgy állnak bele, mint csontszilánk a lágy részekbe. Basszusgitár Man is the Bastard, az ének kajak beteg varjú, ez az elsorvasztós boszorkányos. Eltapostatnám rá a benőtt körmömet. Azt még csak az első demo. 

Klasszikusabb a maga nemében, az a fajta hangzás, ami megmentette a hardcore műfajt, amikor az már majdnem beszart. Ez az ügy is úgy fest különben, hogy Kaliforniában is hiába süt ki a nap, mert így is kisül az agy. Geci jó, hogy így szól a pergő, csak ilyen cuccokba fulladjunk bele, ha már így ömlik a fertő. A Coxinha kiadó amúgy tök szimpatikus, jó helyen van a Chafa demo. 

Punkbakancs és metál orkán, egy a jelszó, harapd a torkát. Vagy valami hasonló szarság, de a lényeg itt is az, hogy kurva jó, csak kicsit több metál témával, középtempóval, meg hosszabb számokkal. Pofon egyszerű témák, de van egyfajta kidolgozottság, szóval ki van találva, mint a Guillotine. Hétfő esti nyaktiló, sötét, mint egy bunkó. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5714699470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása