Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 05. 19:00 - csubeszshuriken

A hívószám 666 - Durva halál az utolsó hat 

carpathian-forest-7903506b-c231-4cb1-956e-4553f0baf75-resize-750.jpegKicsiny falum ott születtem én, nincs ott gyertya, nincs ott lámpafény. Házunk előtt furcsa kereszt áll, Sátán engem mindig hazavár. Hogy mi lesz a vége nem tudom, meghalok egy bűnös hajnalon. Amikor a temetőbe kísérteni térek, anyám hallgass Hellhammer lemezt. - Vagyis maradjunk csak annyiban, hogy nekem kellett összeraknom ezt a cikksorozatot. Részben azért, mert ahol sok a rákos 888, ott kell egy erős 666. Leginkább viszont azért, mert gonosz lemezek mániákus rabja vagyok, amiket újra és újra be kell tegyek, örökös önkielégítésre kényszerítenek. Ezért lett a kedvencekből stílusosan háromszor hat, durva halál az utolsó hat. 

Világbajnok gimis banda, a nyolcvanas évek hangulatát faszán visszaadja. El Duce igazi heavy metál arc volt, tizennyolc karátos baromállat The Mentors nevű bandájában, az ördögi szexszimbólumok csukjában. Motörhead, Gwar, Plasmatics, Carnivore és kurva sok szar humor. Ikonikus mániákusok meg az első és egyben legjobb lemezük.

A banda, amiben a Sunn O)) gitáros Greg Anderson is nyomta vagy két hétig. A Crom szigorúan személyes kedvencem. Conan sötét barbár világa, ahol a legnagyobb métely a mágia. Ez a powerviolence lemez azonban nem csak a fényűző  hősfilmnek, de a Venom, a Mercyful Fate és a Voivod emlékének is tiszteleg. Phil Vera és Scott Martin gonosz poénja ez. A kardfogú tigris, a metál és a kokain is olyan, ami megesz. 

A G.I.S.M. és az Abigail gyermeke. A Shitfucker, a Black Uniforms, a Barbatos és a Bonehunter rokona. Emberáldozó motorosbandák krónikása. Egyszemélyes metálpatkány hadsereg. Sikító temetők, torz karikatúra. A Syphilitic Vaginas japán tortúra német módra. 

Turbóparasztok Texasból, pörgetik a trógerlombot a sörpermetben. Szintén az aranykor és a tornádó crossover. A Dead Horse is 1989-ben hozta ki az első lemezét, amin együtt horzsol a halálhumor és a metál terror. Rigor Mortis, M.O.D., Gothic Slam és The Accüsed fanatikusoknak különösen ajánlott. Sárkányfarok rúgással töröd ketté tőle a templomi gyertyát, mindenképpen tégy egy próbát. A tagok egyébként napjainkban is nyomják amúgy Pasadena Napalm Division néven. Ott is halál minden.

Száz thrash lemez, ami állat és köztük egy, ami éget. Engem az első Prestige lemez, ami próbára tett, durva volt ahogy a tenyeremen sercent a csikk. Tampere nem nagy város, de nagy tanítás a durva dolgok terén, legalábbis ami az extrém zenét illeti. Attack Against Gnomes! Angyalok sírnak, angyalok rohadnak, Istenek büntetnek, úgy mint az ördögök. 

Redwood City és Plutocracy eleve. Az Agents of Satan az öröksége annak a mocsoknak. Lord Balsac és ez a sludgeviolence pszichózis, kajak mérgező a dózis. 1995 és 2016 között az összes fellelhető anyag ezen az egy kiadványon. Drogok, belezés, depresszió, paranoia, mindenféle rossz nyavalya. Nagyon csúnya az egész. 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3714670005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása