Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 26. 16:00 - csubeszshuriken

Speed zabálók figyelmébe - Az új BAT nóta tesz egyenesbe

maxresdefault_3_8.jpgÉn mindig úgy gondoltam, hogy a Motörhead rockerek azért menőbbek a többi rockernél, mert nem állnak neki kardozni. Ennek a generációnak azonban Conan megbaszta az agyát, így hát a virginiai gyerekek sem kivételek, már a BAT új szöveges videójában is megvillannak az ősi fegyverek. Ezzel együtt ajánlanám Ryan Waste másik bandájának új számát minden speed zabáló metál mániákus kedves figyelmébe.

A trió eddigi összes cucca kilencvennyolc százalékos tisztaságú Venom, Acid, Motörhead és Original Sin reneszánsz, ahogy ez a Wild Fever című nóta sem okoz most csalódást. Emlékszem a régi akciófilmekben mindig ilyesmi himnuszokra gurultak be a képbe a sátánista motorosbandák, hogy a jókat szanaszét basszák. Ez a szám pedig csak előhírnök az Axestasy kislemezhez, ami úgy tűnik elég fasza kis múltidézés lesz áprilisban majd megint.

 

Címkék: keverés bat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3814655753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása