Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 24. 17:00 - csubeszshuriken

Friss MORNE koncertlemez - I.XXVI.MMXIX

a3451597053_10.jpgAz Asylum és a tavaly megjelent To The Night Unkown lemezeket is hallgattam, de arról fogalmam sem volt, hogy ezt a bostoni bandát igazából a lengyel Filth Of Mankind frontember hozta később össze. Érdekes, de így már sokkal érthetőbb, hogy miért hallom a Bolt Thrower hatását visszaköszönni a Morne számaiban, miközben előszeretettel hasonlítják őket olyan bandákhoz is, mint az Isis vagy a Neurosis

Kellőképpen pozitív hangvételű kritikákban, amiket főleg a fennemlített tavalyi lemez kapott meg és szerintem sem véletlenül. Az aktivitás pedig úgy fest továbbra is magas fokon van, nem sokkal az előző után ugyanis, most egy koncertlemez, ami kint van. Amit három héttel ezelőtt rögzítettek Brooklynban és I.XXVI.MMXIX címen vált a napokban elérhetővé. Számomra pedig tökéletes filmzenéje ennek a vasárnapnak. A katartikus Not Or Flame és a Scorn is jól összegzi érzésszinten a hetemet. 

 

Címkék: lemezek morne
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2014651883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása