Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 22. 16:30 - csubeszshuriken

Ultra finom produkció - Instrumentális trükkökkel a KYTARO

kytaro-band.jpgHa a gyöngyöző és ötletgazdag hazai underground palettát vesszük alapul, ennek az elrugaszkodásnak még akkor is nagyon szép íve van. Eleve az alább látható videó, mint a nyilvánosság elé való kilépő, máris nagyon magas színvonal. Gusztusosan morbid, testközeli humorral és elképesztő zenével. Izgalmasan, fifikás instrumentális trükkökkel, kísérletező hangzásvilág, bőven a befogadhatóság határain belül fickándozva. Néhol meg a modern jazz határait súrolgatva, önmaguk megfogalmazásában pszeudo-exotic, psych-math trio, na ők lennének a KYTARO

Oaken, Wasted Struggle, Sonya, Nesze és Kloggs, szóval sokoldalú a társulat, elég sokféle zenei tapasztalat birtokában vágtak ennek neki, de érzésem szerint ez a dolog sem lesz piti. Egy White Noise for Kids című EP, ami hamarosan várható, addig meg itt van ez a nagyon pesti és nagyon bájos videó. Pluszban pedig van az az információ, hogy a KYTARO ma este látható is élőben az Aurórában, pont az Oaken, a Shallow és a Mite De Cimetiére társaságában egy jótékonysági bálon. A Kryptogyros című  közös munkához pedig nagyon jó étvágyat! 

 

Címkék: keverés KYTARO
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2714643468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása