Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 21. 17:00 - csubeszshuriken

Szadista cucc - A Crüel Night demo

a4064455776_10.jpgÚjabb hazai d-beat demo szabadult el a pórázról, hogy annyi sarkát jelölje meg a virtuális világnak, amennyit csak bír. Szerintem pompás az a felfogás a punkban, hogy van egy bandád és azzal túl vagy már tíz koncerten, akkor kurva gyorsan csinálj másikat, mielőtt kajak rommá unod magad. Valószínűleg a  Pigpride tagjai is így gondolták és nyilván csikkzsebből meglett a Crüel Night.

A képlet pedig abban változott, hogy ez úgy d-beat, hogy közben van ez a black metál dolog, de totál az ősi rohadt zajos stílus, hideg és horzsol, mint pincében a beton. A hangzás sem kapott túl sok gondoskodást, nyilván az érzés volt a lényeg, viszont az ének valami szerkezettől torzabb és bizarr, biztos lopott benzint iszik közben, aki így üvöltözik. Szóval elég szadista cucc lett, nemes értelemben primitív, jó magyar szövegekkel. A felvétel címe pedig Kegyetlen Éjszaka. Talán motoros rock találkozók is ihlették a szerzőket, kései Pokolgép bulik után hazamenet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7814641660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása